Medlem

Filmstudions medlemskort gäller för alla filmer under en hel termin. Någon avgift per film får tyvärr inte tas ut enligt SFF:s stadgar utan medlemskort löses för en hel termin. Åldersgräns för medlemskap är 15 år.

Köp medlemskort

Medlemskort köps online via vår hemsidaGör så här:

  • Öppna filmstudions hemsida
  • Välj "Min sida" i menyn
  • Om detta är ditt första webbköp behöver du först registrera dig. Välj "Bli medlem här" (ovan rutorna för epost och lösenord)
  • Är du redan registrerad (har loggat in förut) väljer du "Logga in"
  • Om du glömt ditt lösenord eller får ett felmedelande "epost används redan" kan du återställa/skapa nytt lösenord genom "Återställ lösenord"
  • När du loggat in ska du välja "Köp medlemskort". 

Mer detaljerade instruktioner som vid behov hjälper er genom varje steg i processen finns här: Support köp medlemskort

Om ni stöter på problem är styrelsen tillgänglig för att ge er den hjälp ni behöver. Självklart är det fortfarande möjligt att köpa medlemskort på plats. Dock vill vi uppmuntra så många som möjligt att köpa online, då detta underlättar vår administration betydligt. 


Förbetalda kort kan hämtas på biblioteket lördagen innan (10:00 - 12:00), eller innan filmvisningarna.

Det går även bra att lösa kortet före visningarna så kom i god tid. Medlemskortet gäller alla visningar under en termin.

Medlemsavgift

Vuxen 300 kr per termin.
Studentrabatt 270 kr (student ID krävs).

Mejllista

Om du vill ha mejl med information från föreningen, programblad etc. så är du välkommen att skicka ett mejl till oskarshamn@filmstudio.se.

Obs! Vi använder endast mejladressen för utskick som rör Filmstudion och sprider inte din mejladress vidare till tredje part. Vill du inte längre ha våra utskick så mejlar du till oskarshamn@filmstudio.se och meddelar oss.

Bankgiro

5649-0659